Een wc-bril geschikt voor kinderen, bestaat dat tegenwoordig?

Een wc-bril geschikt voor kinderen, bestaat dat tegenwoordig?

WC-bril voor kinderen, eenvoudiger kan het niet
Toilet voor kinderen, klein en compact

Een wc-bril voor kinderen? Jazeker! Ook al hangt de definitie van wat geschikt is voor kinderen natuurlijk af van jezelf. Wat geschikt is voor jouw kind zal natuurlijk niet hetzelfde zijn als wat passend is voor de kinderen van uw buurman of buurvrouw. Toch zijn er een aantal zaken die het kleinste kamertje geschikter maken voor jouw kind waar je aan kan denken als het tijd is om de toiletbril te vervangen.

Wc-bril voor kinderen, Softclose systeem!

‘Wat is dat?’ geen gekke vraag maar het antwoord zit al in de naam. Een sofclose systeem zorgt ervoor dat de bril langzaam naar beneden zakt zodat het geruisloos gesloten kan worden. Je kan hem daarom laten vallen zonder er over na te hoeven denken. Iets wat veel kinderen, met name hele jonge kinderen moeilijk vinden.

Een dergelijk systeem is prettig om te hebben omdat het veel luid geknal scheelt en erg makkelijk in het gebruik is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kind de toiletbril per ongeluk sloopt.

Beste manier om een kindvriendelijke bril te krijgen

Is om een wc-bril te bestellen in een gekke print of felle kleur! De meeste kinderen voelen zich bijna automatisch aangetrokken tot felle kleuren of interessante patronen. Als je op zoek bent naar een wc-bril geschikt voor kinderen dan is dit een makkelijke manier om je wens te realiseren. Voor sommige mensen is het belangrijk om het kleinste kamertje aantrekkelijker te maken voor kinderen. Voor zij die dat willen is er dikwijls online een bril te vinden die de kinderen leuk zullen vinden.

Uiteindelijk de ultieme greep; de familie-bril!

Dit is het ultieme wapen in jouw arsenaal als het gaat om het aanpassen van de wc naar jouw wensen. Het combineert twee geschikte wc-brillen in één. Kinderen hebben eigenlijk een volledig eigen bril nodig omdat ze gewoon veel kleiner zijn. Dit zodat ze hun balans niet verliezen op de normale wc-bril en dat het doen van hun behoefte een stuk gemakkelijker gaat. Voor de ouders is het ook een stuk prettiger als het kind een eigen bril heeft geschikt voor hem of haar.

Daarom kiezen veel families met jonge kinderen voor dit systeem. Met de kinderbril omhoog geklapt is het een gewone wc-bril zoals elke andere. Maar is het tijd voor het kind om te gaan dan klap je de kleinere bril omlaag en heb je een goed passend zitvlak. Wanneer jouw kind zich comfortabel en veilig voelt op de wc kan je als ouder veel minder ongelukjes verwachten. Op deze manier heb je dus eigenlijk niet alleen een  geschikte toiletbril voor je kind maar ook voor het hele gezin.

Een wc-bril geschikt voor kinderen bestaat dus! Het ligt er alleen aan wat dat precies inhoudt voor jou. Vind jij dat alleen een potje genoeg is of wil je een familie bril mét sofclose systeem en gekke print? Je weet nu in ieder geval wat de opties zijn. De rest is aan jou!

Share this post