De 5 beste WC-brillen

De 5 beste WC-brillen

Een bezoek aan het toilet gebeurt dagelijks wel aan aantal keren. Daarom is het belangrijk dat u met alle comfort naar het kleinste kamertje kan. Niet alleen moet dit kamertje netjes en comfortabel ingericht zijn, zodat u er graag vertoeft, maar de wc zelf moet ook netjes en comfortabel zijn. Een aangename en goede wc begint vaak met een goede WC-bril. Maar wat maakt nou of een WC-bril de goede is of niet? In dit artikel vind je de 5 beste WC-brillen.

Tiger Slowclose

beste wc-brillen
Hier is een mooie moderne Tiger wc bril te zien

Wat heel leuk en gemakkelijk is aan een WC-bril, is dat het deksel vanzelf zachtjes toevalt wanneer je de bril wilt toedoen. Zo krijg je geen al te luid geluid meer wanneer je de bril toedoet. Een bijkomend pluspunt is dat de bril een mooi design heeft en dus mooi zal staan op jouw toilet. Bovendien past hij op bijna elk toilet, zodat u geen schrik moet hebben om hem aan te kopen. De WC-bril is gemaakt uit stevig materiaal en de zitting is heel comfortabel. Een nadeel kan zijn dat de wc-bril vrij duur in aankoop is en dat het design door sommige mensen als ouderwets wordt gezien.

Tiger Tulsa

Ook deze WC-bril is voorzien van softclose, waardoor het deksel zachtjes op de bril neerkomt wanneer u hem sluit. Daarbij komt ook dat ook uw kind gewoon op deze WC-bril naar het toilet kan gaan. Hij is immers uitgerust met een kinderzitting. Deze kan je heel gemakkelijk bevestigen bovenop de gewone zitting. De bril heeft een neutrale witte kleur waardoor hij zo goed als in elk wc-interieur past. Hij is handig in gebruik en gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. Op deze manier kan je lang genieten van deze wc-bril. De witte kleur kan voor mensen een nadeel zijn, omdat het saai en braaf is.

Schütte Soft Close

Deze wc-bril komt met tal van voordelen. In de eerste plaats is hij uitgerust met softclose technologie waardoor hij niet met een harde klap neerkomt. Daarbij is hij uitgerust in MDF-materiaal wat maakt dat hij gemakkelijk in onderhoud is. Vervolgens is deze bril ook nog eens uitgerust met een speciale antibacteriële coating, zodat de hygiëne te allen tijde gewaarborgd blijft. De bril is comfortabel al wordt door sommige mensen wel opgemerkt dat hij een klein stukje over het randje van de wc-pot steekt.

Tiger Pasadena

De Tiger Pasadena is een goede WC-bril, omdat hij goedkoop is en een brede zitting heeft waardoor hij comfortabel zit. Bijkomende voordelen zijn dat hij heel eenvoudig en snel schoon te maken is en dat hij beschikt over slowclose scharnieren. Hierdoor gaat hij geen luide klap maken als je de WC-bril toedoet. Hij heeft een standaard modern design en zal dankzij zijn witte kleur in elk interieur passen. De montage is eenvoudig en de prijs/kwaliteit zit goed. De witte standaardkleur kan voor sommige toiletbezoekers wel wat gepasseerd zijn.

De nummer 1: Allibert Atlas

De nummer 1 en bestverkochte WC-bril is de Allibert Atlas. Er zijn vrijwel geen nadelen te ontdekken aan deze WC-bril. Hij kan verkocht worden in zes kleuren waardoor er voor elke koper wel een gewenste kleur WC-bril tussen zit. Hij is gemaakt van stevig en geperst hout en is voorzien van een speciale coating, zodat je een duurzame WC-bril koopt. Daarnaast is de bril gemakkelijk te onderhouden, omdat de regelplaat met een beweging kan afgeklikt worden. De bril is gemakkelijk in montage dankzij zijn lichte gewicht. Hij is comfortabel om te zitten en daar komt ook nog eens bij dat hij betaalbaar is!

Share this post