Wat zijn de beste WC-bril merken?

Wat zijn de beste WC-bril merken?

Wanneer je op zoek moet gaan naar een nieuwe WC-bril, dan kan dit een hele zoektocht zijn. Niet elke WC-bril past op elke wc en je moet dan ook nog eens een bril hebben die comfortabel zit en die past bij je interieur. Maar welke wc-bril merken zijn het beste? Comfortabel zitten, softclose technologie, kinderzittingen en leuke prints, allemaal factoren die maken of een WC-bril de goede is voor jou of niet. Er zijn een aantal merken die WC-brillen produceren die zowel comfortabel zitten en die ook passen in je interieur. Deze merken hebben wij hier op een rijtje gezet, zodat het voor jou wat gemakkelijker kiezen wordt. Vind hier de beste WC-bril merken!

Tiger

Tiger is een bedrijf dat heel wat badkamerproducten produceert. Gaande van badkamermeubels tot kranen tot badkamerverlichting en dus ook WC-brillen. Deze firma kijkt in de eerste plaats naar functionaliteit, kwaliteit en waar bieden voor het geld. Daarbij houden zij ook nog eens rekening met schoonheid en sfeer. Ze bieden badkamerdesign voor iedereen, welke leeftijd, stijl en budget je ook hebt. Een grote kans dus dat je uit de Tiger collectie wel eentje naar je zin vindt. Dit is zeker één van de beste wc-bril merken.

Sphinx

Het merk Sphinx is een onderdeel van de Geberit Group, een marktleider in sanitaire producten. Ze zijn gevestigd in heel wat landen en staan voor duurzaamheid en innovatie. Ze werken met duurzame stoffen en zijn bewust bezig met het milieu. De WC-brillen van Sphinx voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen op vlak van technologie, maar evengoed op vlak van comfort, hygiëne en ook design. Ze komen vaak met nieuwe technologieën zoals het urinoir met een vlieg als mikpunt, keramisch glazuur en watervrije urinoirs, zodat de zuinigheid niet te overtreffen valt. Met een WC-bril van Sphinx ben je dus zeker en vast goed!

Duravit

beste wc bril merken
Een wc bril van het merk Duravit

Wanneer je een WC-bril koopt van Duravit, dan heb je een tijdloze, randloze en moeiteloos product op de kop getikt. Ze staan niet alleen garant voor superplatte en superschone wc’s, maar ook voor meer hygiëne en meer waterbesparing. De meest WC-brillen zijn ook uitgerust met een zachte sluittechniek, zodat hij geen lawaai maakt wanneer je de bril toedoet. Bovendien zijn ze ook gemakkelijk er af te nemen dankzij een druk op de knop. Met een WC-bril van Duravit ben je dus altijd goed gesteld.

Allibert

Allibert is een van dé specialisten in badkamerassortiment. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment aan WC-brillen, van standaard witte WC-brillen tot monturen met de gekste en mooiste prints op. Bovendien hebben ze ook WC-brillen met kinderzittingen, softclose technologie en zelfs WC-brillen met verlichting voor ’s nachts. Op deze manier kan u zeker zijn van een WC-bril naar eigen smaak en met het nodige comfort! Het fijne aan dit merk is dat u de WC-bril ook kan aanpassen naar het interieur waarin hij moet vertoeven. Op deze manier bent u zeker van een mooie WC die past in een mooi interieur!

Met dit lijstje van beste WC-bril merken ben jij hopelijk een beetje verder geholpen en kies jij in geen tijd de WC-bril van je dromen uit! 

Share this post